Morgen Kids Entertainment in Stadshart (bekijk programma)

mainImage
Morgen Kids Entertainment in Stadshart (bekijk programma)

Er is morgen weer een editie van Kids Entertainment in het Stadshart, met dit keer als thema Culi Kids. In de middag kunnen alle kleine koks in spé op verschillende locaties in het Stadshart lekkere hapjes maken en hun culinaire kwaliteiten laten zien. Allemaal onder begeleiding van vrolijke koks. Deelname is gratis op vertoon van de digitale klantenkaart van Stadshart Zoetermeer. De activiteiten zijn van 12:00 tot 16:00 uur.

Bekijk hieronder het volledige programma. Meer informatie vind je ook op deze pagina.

Culi Kids Booth (Promenadeplein) 12.00 – 16.00 uur:
Op het Promenadeplein staat er een Culi Kids Booth. Een culinaire omgeving waar de kinderen iets lekkers kunnen maken. Er kunnen telkens 20 kinderen tegelijk aan de slag. Alle kinderen krijgen een koksmuts en een koksschort voor zodat ze professioneel aan het werk kunnen gaan. Tot slot mogen ze hun eigen gemaakte hapjes opeten.

Pimp Your Donut (Spazio) 12.00 – 16.00 uur:
In Spazio kunnen kinderen hun eigen donut pimpen. De donut wordt vers gemaakt en voorzien van een topping. Hierna mogen kinderen nog verschillende strooisels op de donut doen om hem op te pimpen. Tot slot mogen ze de donut opeten.

Poffertjesstand (Spazio) 12.00 – 16.00 uur:
Bij de poffertjesstand kunnen kinderen een portie poffertjes krijgen.

Kauwgomballen Kok (Passage boven) 12.30/13.30/14.30/15.30 telkens 30 minuten:
De Kauwgomballen Kok gaat terug in de tijd, zo klein als een jong kind, met een enorme reuze knikkerbaan. Dit in combinatie met een ouderwetse kauwgomballen-automaat. De rode kauwgom-knikkers rollen door het witte decor. Voor de helpende hand staat er een stoel en trapje klaar. Durf jij deze kok te begroeten en de knikkerbaan in werking te stellen?

Suikerspin Kunstenaar (Cadenza) 12.00 – 16.00 uur:
De suikerspin-kunstenaar maakt allerlei figuren van suikerspin.


Foto: Digitaal Dagblad