mainImage

Morgen weer The Next Step in Zoetermeer

13 november 2019, 14:06 uur
Algemeen

In de Dutch Innovation Factory (Bleiswijkseweg 37E) in Zoetermeer vindt morgen de vierde editie plaats van The Next Step, dé oriëntatiebeurs voor leerlingen uit het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs in Zoetermeer. Burgemeester Charlie Aptroot opent het middagprogramma en wethouders Jan Iedema (onderwijs) en Margreet van Driel (werk & inkomen) openen het ochtendprogramma. De beurs is van 10.00 tot 15.00 uur.

Op de beurs, georganiseerd vanuit het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal en de gemeente Zoetermeer, laten verschillende werkgevers zien wat hun beroep in de praktijk inhoudt. Ook de scholen voor praktijk- en speciaal onderwijs (De Keerkring, Het Atrium en Kentalis) zijn bij de organisatie betrokken. 

Bij The Next Step kunnen de leerlingen kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met de werkgevers en vragen stellen over het werk. Naast Zoetermeerse werkgevers zijn dit keer ook werkgevers uit Pijnacker-Nootdorp uitgenodigd. Meer informatie: www.thenextstepzoetermeer.nl.