Muziekfestival in Buytenwegh met De Varias Band

mainImage
Muziekfestival in Buytenwegh met De Varias Band

Op zaterdag 23 juni aanstaande is er een muziekfestival in Winkelcentrum Buytenwegh waarbij William Janz (de Hollandse Julio Iglesias) onder begeleiding van De Varias Band een optreden zal verzorgen. Aanvang van het buitenfestival is 12:00 uur.

De band Fancy Blue bijt het spits af met classic rock-, pop- en bluescovers, voorzien van een eigen sausje. Om ongeveer 15:00 uur is het de beurt aan de Zoetermeerse Varias Band om twee sets te spelen. Zij zullen hierbij blues, rock, country rock en uptempo voorbij laten komen in hun nummers.

De Varias Band, bestaande uit zes personen en gestart in 2006, heeft van een aantal gerenommeerde muzikanten te horen gekregen dat zij zich in de loop van de middag op het grote podium bij de livemuziek aansluiten. Aan het einde van set, zo rond 15.30 uur, zal dat de Hollandse Julio Iglesias zijn, terwijl aan het eind van set twee de band versterking krijgt van Ronald Baron en Brenda Maureen.

Foto: De Varias Band bestaande uit; Hans (gitaar en zang), Emil  (altsaxofoon, mondharmonica en zang), Aad (slagwerk), Paul (gitaar en zang), Wim (basgitaar), Frits (keyboard).


| Foto: Digitaal Dagblad.