Niels Vreugdenhil blij met komst XL Box Zoetermeer

17 February 2020, 08:41 uur
Algemeen
mainImage

Niels Vreugdenhil is één van de Zoetermeerders die een opslagbox heeft gereserveerd bij XL Box Zoetermeer. Dat bedrijf laat 155 garageboxen realiseren aan de Industrieweg en de verwachting is dat deze in juni 2020 worden opgeleverd. Vreugdenhil kan de extra opslagplaats heel goed gebruiken.

"Ik heb twintig jaar bij een aannemersbedrijf in Leidschendam gewerkt en heb altijd het idee gehad om ooit een eigen bedrijf te beginnen. Mijn ondernemerspapieren had ik al op zak en drie jaar geleden heb ik de sprong in het diepe gewaagd met Aannemersbedrijf Vreugdenhil Zoetermeer", zegt de 39-jarige Vreugdenhil. "De eerste klussen dienden zich al snel aan en daarna is alles via mond-tot-mond-reclame verder gegaan."

De Zoetermeerse aannemer richt zich op klussen zoals badkamers renoveren, zolderverbouwingen, veranda’s bouwen en zelfs hele woningen renoveren. "Door de diversiteit aan klussen heb ik veel verschillende materialen en gereedschappen nodig. Een functionele opslag is dus erg belangrijk. De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 vierkante meter en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 vierkante meter aan te schaffen bij XL BOX Zoetermeer."

Mooi en verzorgd plan
Vreugdenhil was meteen onder de indruk van XL Box Zoetermeer. "De communicatie was goed en het plan ziet er mooi verzorgd uit. De aanschaf van de box zie ik als een mooie stap in de groei van mijn bedrijf en ik weet zeker dat ik er met veel plezier gebruik van ga maken."
 
Ook informeren naar een garagebox bij XL Box Zoetermeer? Mail naar [email protected] of kijk op www.xlboxzoetermeer.nl.