Nieuw bluesfestival bij JJ Music House

mainImage
Nieuw bluesfestival bij JJ Music House

JJ Music House is zaterdag 8 september voor de eerste keer het decor van het JJ’s Blues & Roots Festival.  Van 14:00 tot 01:00 uur zijn er aan de Van der Hagenstraat 34a optredens van Kat Riggins (+Erwin Java Band), My Brainbox ft. Jan Akkerman, de Sari Schorr Band, The Juke Joints, Sweet Bourbon, Sugar Queen en de Fossen & Struijk Band (afterparty).

De organisatie gebruikt JJ’s Blues & Roots Festival ook om lokale amateurbands en leerling-muzikanten van de Zoetermeerse muziekschool Guitarmate in de spotlights te zetten. JJ Music House stelt hiervoor een apart podium beschikbaar op 8 september. Professionele technici zullen bij die optredens zorgdragen voor geluid en licht van topkwaliteit.

,,Naast het opdoen van podiumervaring en spelen voor een breed publiek is het voor de leerlingen een bijkomende leerervaring om van dichtbij een festival mee te maken en alles wat hierbij komt kijken,” aldus Aad van Jole. ,,En zij kunnen zo ook professionele bluesmuzikanten ontmoeten en ervaringen uitwisselen.”

Rondom het festival kunnen de bezoekers ook langs kraampjes struinen, waar zij bijvoorbeeld T-shirts van de aanwezige bands kunnen kopen. Ook is er op het terrein eten en drinken verkrijgbaar. Zo zal onder meer Broodjesservice Zoetermeer met een foodtruck aanwezig zijn.

Tickets


Kaarten voor JJ’s Blues & Roots Festival kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Tickets zijn te bestellen via de website www.jjmusichouse.nl.

Foto: rechts Kate Riggins.


Foto: Digitaal Dagblad