Nieuw lid College van Bestuur bij Unicoz

15 November 2019, 10:32 uur
Algemeen
mainImage

De Raad van Toezicht van de Unicoz-onderwijsgroep in Zoetermeer heeft Leonie Crom-Wagenaar benoemd tot nieuw lid van het College van Bestuur (CvB). Per 1 januari 2020 treedt zij in dienst, waarmee het College van Bestuur van Unicoz dan weer op volle sterkte is.

 

Leonie Crom-Wagenaar is 55 jaar. Zij is haar loopbaan gestart als docent Duits en heeft vervolgens verschillende (interim)management en bestuurlijke functies bekleed in verschillende sectoren van het onderwijs. Unicoz heeft er alle vertrouwen in dat zij samen met Carel Laenen, de voorzitter van het College van Bestuur, krachtig richting en invulling zal geven aan een goede en herkenbare koers voor Unicoz.

"Ik zie er naar uit om samen met de medewerkers en de partners van Unicoz een inspirerende en warme bijdrage te leveren aan goed onderwijs voor alle leerlingen in de stad Zoetermeer. In mijn visie op hoe onderwijs zou moeten zijn, ligt besloten dat leerlingen in staat gesteld worden zich optimaal te ontwikkelen, zowel in kennis en vaardigheden als ook in identiteit, met zorg en aandacht voor kansen voor iedereen", zegt Leonie Crom-Wagenaar.