Nieuw: Lodge at the Lake bij Dekker Zoetermeer

30 May 2020, 09:58 uur
Algemeen
mainImage

Vanaf komende maandag 1 juni kun jij bij Dekker Zoetermeer genieten van de nieuwe 'attractie' Lodge at the Lake. Waan je in tropische sferen in deze feestzalen en vergaderruimtes voorzien van palmbomen, bamboe-overkappingen en Balinese parasols op het terras met trendy rieten meubels.

In het met design en veel echte planten ingerichte restaurant zak je neer in de zachte roze velours-stoelen voor een huisgemaakte burger, gezonde Poké Bowl of hippe American pancakes, terwijl je ook vanuit hier uitkijkt over het water. Het witte marmer, de matgouden accenten en het botanische roze flamingobehang geven een comfortabele, bijna tropische sfeer en zijn uiterst Instagram-waardig.

Midden in de natuur
Bij Lodge at the Lake vind je geen standaard ruimtes. Zorgvuldig en trendy ingericht, en dankzij de grote te openen glazen puien van de feestzalen heb je ook binnen het gevoel dat je midden in de natuur staat. Vanuit iedere zaal loop je zo het terras op. Dit maakt Lodge at the Lake ook zo’n niet te vergeten locatie voor een zakelijk event, bruiloft, of wat er dan ook te vieren valt in het leven.

Ook handig: Lodge at the Lake is gemakkelijk te bereiken. Gevestigd in Zoetermeer (adres: Scheglaan 12 in wijk 18) ligt het centraal tussen Lansingerland, Den Haag, Alphen aan den Rijn en Rotterdam.

Geopend vanaf 1 juni 12.00 uur volgens de covid-19-voorwaarden. Meer weten? Surf naar www.lodgeatthelake.nl of www.dekkerzoetermeer.nl.