Nieuw zwembad, bekijk de abonnementen

mainImage
Nieuw zwembad, bekijk de abonnementen

In het nabij gelegen Zevenhuizen is onlangs Zwembad De Koornmolen geopend. Hier kun je, net als bij De Driesprong en De Veur in Zoetermeer, kiezen uit één van de vier abonnementen van Het Zweminstituut. In de naderende zomerperiode (1 juli-1 september) krijg je bij het afsluiten van een abonnement bovendien een gratis bidon!

Je kunt kiezen uit banenzwemmen (beperkt of onbeperkt) en/of de zwemactiviteiten (beperkt of onbeperkt). Bij het onbeperkt banenzwemmen betaal je 35 euro per maand en je kunt dan zo vaak als je wilt langskomen om aan je conditie te werken. Het abonnement is niet locatiegebonden, dus je hebt de keuze uit maar liefst drie zwembaden! Vind je één keer per week banenzwemmen voldoende? Dan betaal je 14,50 euro per maand.

Abonnement zwemactiviteiten


Wil je in groepsverband meedoen aan de zwemactiviteiten van Het Zweminstituut? Voor 45 euro per maand kun je onbeperkt deelnemen aan bijvoorbeeld de AquaBootcamp, Aquajoggen en het Ouder-Kindzwemmen. Het beperkte abonnement (maximaal één activiteit per week) kost 24,50 euro per maand. En ook hier geldt: abonneehouders kunnen kiezen uit drie zwemlocaties: De Veur, De Driesprong én nu ook De Koornmolen.

Goed om te weten: de onbeperkte abonnementen gelden ook voor verschillende activiteiten op één pas. Het is mogelijk om bijvoorbeeld in de ochtend deel te nemen aan ouder en kind-zwemmen en diezelfde avond te gaan aquajoggen.

Zwembad De Koornmolen, niet ver van Zoetermeer, ligt aan de Tweemanspolder 6A. Vragen? Bel dan naar: 070-4066823.


Foto: Digitaal Dagblad