Nieuwe activiteit voor Zoetermeerse 55-plussers

mainImage
Nieuwe activiteit voor Zoetermeerse 55-plussers

Op 6 november start onder begeleiding van Theo Janssen de fotogroep 55+ bij CKC & partners. Bij deze groep staat het plezier van gezamenlijk maken, bekijken en bespreken van foto’s centraal. Ingebrachte foto’s worden besproken met het oog op verrijking van de fotohobby.

Verschillende thema’s komen aan bod en voor extra inspiratie worden gastdocenten uitgenodigd. Deze groep is voor beginners en gevorderden en staat onder leiding van Janssen, een freelance fotograaf met veel onderwijservaring. De groep komt de tweede en vierde dinsdagochtend van de maand bijeen in het CKC-gebouw van 10:00 tot 12:00 uur.

Naast deze twee bijeenkomsten wordt ongeveer één keer per maand op zondagochtend een fototocht in Zoetermeer georganiseerd. Bij voldoende belangstelling komen er workshops en korte cursussen, bijvoorbeeld voor het bewerken van foto’s of voor het maken van documenten als fotoboeken en presentaties. Kosten voor deelname bedraagt 24,50 euro per persoon en dat is inclusief de twee bijeenkomsten en een foto-tocht per maand. Meer info en aanmelden: www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


Foto: Digitaal Dagblad