Nieuw cultureel programma 55-plussers

mainImage
Nieuw cultureel programma 55-plussers

De herfst/winter-editie van 'Uit de Kunst', het culturele programma bij CKC & partners voor 55-plussers, is bekend. Het programma bestaat uit korte reeksen of eenmalige activiteiten die overdag plaatsvinden zoals lezingen over The Beatles en Indo-rock en toneelworkshops.

,,We hebben natuurlijk al heel veel activiteiten die interessant zijn voor 55-plussers, maar dit programma is echt samen met ons seniorenpanel ontwikkeld," zegt Chi Nguyen-Ta, marketing CKC & partners.

The Beatles en Indo-rock


Het programma is heel divers. Sommige activiteiten zoals klassiek ballet voor 55-plussers en de lezingen Kunstgeschiedenis worden – vanwege het grote succes - gecontinueerd. Op advies van het CKC-seniorenpanel komen er ook lezingen muziekgeschiedenis. Zo staan lezingen over The Beatles en Indo-rock dit najaar gepland. Andere activiteiten zijn: Fotogroep 55+, Toneel voor ontspanning en vermaak, maar ook muziek luisteren en uitwisselen tijdens de Luisterclub. Meer info en aanmelden kan via: www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst.

Persoonlijk advies


Voor diegenen die graag een instrument willen bespelen, maar nog niet weet welke, organiseert het CKC in november gratis inloopspreekuren in het CKC-gebouw aan de Leidsewallen 80. Joep Annegarn – adjunct directeur – geeft graag advies. De inloopspreekuren zijn op 6 november 13:00-14:00 uur en 14 november 11:00-12:00 uur. Eerder advies kan natuurlijk ook. Bel in daarvoor naar 079-3161411 of mail naar [email protected]


| Foto: Digitaal Dagblad.