Nieuwe Disco-Train XL Party in Zoetermeer

mainImage
Nieuwe Disco-Train XL Party in Zoetermeer

Ben jij een echte discofan? En heb je zin om volgende maand op een toplocatie in Zoetermeer los te gaan op nostalgische en meer recente hits? Houd in dat geval zaterdag 13 oktober vrij, want dan is er een nieuwe editie van Disco-Train XL Party, een avondvullend dansspektakel met muziek uit de jaren 70, 80, 90 en de 00's.

Sinds oktober 2014 is het feest in Dekker Zoetermeer. Met retro-decors, spiegelbollen en discoverlichting lijkt het daar bij binnenkomst al alsof je een sprongetje terug de tijd in hebt gemaakt.

Bezoekers van de Disco-Train XL Party kunnen kiezen uit twee verschillende zalen met elk een eigen thema. In Area 1 zullen nummers uit de jaren 70, 80 en 90 ten gehore worden gebracht, met spetterende optredens van DJ Sven (The Holiday Rap), DJ Johan (Mister Disco-Train) en VJ Pete. Laatstgenoemde zal op grote schermen nostalgische beelden en onvergetelijke muziekclips projecteren van vroeger.

Liefhebbers van meer recente muziek zullen niet weg te slaan zijn uit Area 2, want daar kun je genieten van hits van de jaren 90 tot en met nu. Bo Bellow (Fellini's, Brothers, IT en Escape) en Dennis Harinck (Locomotion) zijn daar de artiesten van dienst.

'Publiek in Zoetermeer erg uitgelaten'


Johan Eijssink, eigenaar/oprichter van Disco-Train, verheugt zich er weer op. Vooral ook omdat er in Zoetermeer, waar in 2013 de eerste editie plaatsvond, traditiegetrouw veel animo is voor de XL-feesten. Acht van de tien edities zijn er uitverkocht. ,,Het publiek in Zoetermeer is altijd erg uitgelaten, alsof ze een jaar lang opgesloten hebben gezeten. En je ziet er mensen uit allerlei sociale klassen, van vuilnisman tot huisarts."

Wat Disco-Train verder zo bijzonder maakt? ,,De sfeer op onze feesten is altijd ongedwongen. Mensen van 25 en 50 bewegen zich met plezier door elkaar en er is nooit gedoe. Daarnaast proberen we, bijvoorbeeld door middel van speciale verlichting, het weggeven van partygadgets en een photobooth, er voor de bezoekers een totaalbeleving van te maken."

Koop hier kaarten


Kaarten kun je online kopen via deze pagina of ga naar de website www.disco-train.nl. Minimumleeftijd: 25 jaar. Tickets zijn ook in groepsverband of aan de deur te verkrijgen. Voor de deur van Dekker Zoetermeer (adres: Scheglaan 12 in Rokkeveen) is ruime gratis parkeergelegenheid.


Foto: Digitaal Dagblad