mainImage

Nieuwe keuken nodig? Laat je online adviseren!

Jacob de Boer in zijn kantoor.
4 april 2020, 08:31 uur
Algemeen

Bij De Boer Maatwerk in keukens, het in Gouda gevestigde bedrijf van Zoetermeerder Jacob de Boer, kun je ook in deze periode gewoon een keuken kopen en daar hoef je de deur niet voor uit. Je kunt je digitaal en kosteloos laten voorlichten door binnenhuisadviseur Annemiek van de Molengraft.

Digitaal kijkje in uw keuken
Om een nieuwe keuken aan te schaffen, hoeft u de deur niet uit. Binnenhuisadviseur Annemiek van de Molengraft kan u op afstand perfect kosteloos adviseren en maakt graag gratis een 3D-ontwerp van uw droomkeuken.

Hoe Annemiek dat doet?
Door met u te beeldbellen. De binnenhuisadviseur krijgt graag een kijkje in uw keuken en de rest van uw interieur. Uw nieuwe keuken moet natuurlijk naadloos aansluiten bij de rest van het huis zodat ze helemaal tot haar recht komt. De Boer Maatwerk in keukens denkt graag met u mee om samen tot de allermooiste keuken te komen. Na afloop van het gesprek ontvangt u vrijblijvend een ontwerp van hoe uw keuken er ook uit kan komen te zien.

3D-ontwerp
De keuken is natuurlijk het middelpunt in huis en de plek waar je je goed voelt. Je kookt er niet alleen, maar aan de keukentafel ontstaan ook de meest waardevolle gesprekken. Het zorgt voor onderlinge verbondenheid binnen het gezin. Neem nu eens de tijd om uit te zoeken van welke keuken jullie écht gelukkig worden.

Uw interieur in beeld
Soms is het praktischer om een deur te verplaatsen, een muurtje te verwijderen of een leiding te verleggen. Met technisch inzicht adviseert Annemiek ook over deze mogelijkheden. Door de online mogelijkheden is het heel handig om gelijk uw interieur en uw wensen te laten zien.

De passie van Annemiek
"Mijn passie voor het vak overbrengen en samen komen tot een geweldig resultaat. We maken uw woning tot een plek waar u graag bent. Een keuken die bij u past, een interieur die naar uw zin is en bij u hoort. En dat alles in een totale A tot Z-realisatie. Het liefst houd ik de touwtjes in eigen hand, zodat ik kan zien, dat hetgeen wij samen bedacht hebben, ook zo wordt uitgevoerd. Natuurlijk kan het ook zonder dat en regelt u, na aankoop, zelf de zaken. Wij zorgen dan voor de juiste informatie.

In de dertig jaar dat ik mijn passie volg, heb ik veel meegemaakt, veel geleerd kan ik beter zeggen. Het helpt mij de dingen nog beter te zien en uit te voeren."

EEN ONLINE AFSPRAAK IS ZO GEMAAKT
1. Laat uw telefoonnummer achter via de contactpagina. Vul bij opmerkingen in dat u een gratis online interieuradvies wenst.
2. Annemiek neemt contact met u op om een afspraak te maken en te bespreken via welk medium u wenst te videobellen.
3. U ontvangt een bevestiging van de gemaakte afspraak.
4. Annemiek neemt contact met u op en neemt graag een kijkje in uw keuken.
5. Ook kan Annemiek u een kijkje in onze keuken (werkplaats) geven als u dat wenst.


Foto: Chris van Dijke