Nieuw speelparadijs van start aan Voorweg

mainImage
Nieuw speelparadijs van start aan Voorweg

In de Olympus-koepel aan de Voorweg is op 1 oktober het nieuwe speelparadijs Avontura Zoetermeer gestart, zij zijn onderdeel van het landelijk opererende bedrijf Optisport dat in diverse gemeentes sportaccommodaties en publieke voorzieningen exploiteert. Het bedrijf De Ballebak was er voorheen de eigenaar.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen in de vernieuwde Zoetermeerse vestiging tussen 09:00 en 18:00 uur klimmen, klauteren, springen en glijden in de 6000 vierkante meter grote speelhal, waar alle speeltoestellen aan elkaar gekoppeld zijn. Speciaal voor de allerkleinsten van 0 tot en met 4 jaar is er een aparte speelruimte. Baby's van 0 jaar en volwassenen betalen geen entree.

De speelhal beschikt over een eigen restaurant en bij de ingang is er het pannenkoekenrestaurant 'het Uilennest', geopend van woensdag tot en met zondag. Daarnaast kunnen de kinderen zich uitleven met lasergamen en de escaperoom. Avontura Zoetermeer is rolstoelvriendelijk en beschikt over een groot invalidentoilet.

Optisport is exploitant van 350 accommodaties verspreid over circa 75 gemeentes in Nederland en België. Dit levert het bedrijf op jaarbasis zo'n 17 miljoen bezoekers op.


Foto: Digitaal Dagblad