Nieuwe sponsornaam Taverzo

mainImage
Nieuwe sponsornaam Taverzo

Het bestuur van de Zoetermeerse tafeltennisvereniging Taverzo laat weten voor volgend seizoen een nieuwe naamsponsor te hebben gevonden. Enjoy & Deploy, Hartman Service Center en HET IT dragen het stokje over aan deBoer - Maatwerk in Keukens. Net als voorgaande jaren zullen alleen de landelijke teams de naamsponsoring dragen en uitkomen onder de naam deBoer Taverzo.

,,Ik ben super trots het stokje over te nemen van bovengenoemde partijen," zegt Jacob de Boer, eigenaar van De Boer Maatwerk in interieur en voorzitter van Taverzo. ,,Naast het feit dat het onze organisatie de kans geeft zich te presenteren aan de tafeltennisliefhebber heeft de club mijn voorgangers ook nog eens weten te behouden als sponsor. Ik hoef de sponsoring dan ook niet alleen te doen. De formule van 'deBoer - Maatwerk in Keukens' is volledig gericht op maatwerk voor elke klant. Het afgelopen jaar hebben we al met regelmaat keukens mogen ontwerpen en plaatsen aan tafeltennissers in ons netwerk."

Taverzo-secretaris Freek Werner vult aan: ,,We mogen ons als club gelukkig prijzen dat we ondernemende leden hebben die het mogelijk maken om topsport en breedtesport te ondersteunen. We zijn Enjoy & Deploy dankbaar voor de vele jaren die ze ons hebben gesteund als hoofdsponsor en zeer blij dat ze net als Hartman en HET IT ook volgend seizoen gewoon blijven sponsoren."

Foto: De Boer Maatwerk in interieur was afgelopen seizoen als shirtsponsor al verbonden aan Taverzo.

Fotograaf: Elsbeth Parmentier.


Foto: Digitaal Dagblad