Nieuwe tour door Natuurtuin Zoetermeer

19 November 2019, 07:32 uur
Algemeen
mainImage
Tilly Kester

Op zondag 24 november kunt u onder leiding van een natuurtuingids deelnemen aan de maandelijkse rondleiding in de Natuurtuin Zoetermeer. De wandeling begint om 14.00 uur bij het Westpunt in het Westerpark en duurt ongeveer een uur.

De Natuurtuin sluit in verband met winterrust van 17 december 2019 tot ongeveer 15 februari 2020. Tijdens deze periode worden wel enkele winterwandelingen georganiseerd en wel op 22 december 2019, 1 januari en 26 januari 2020 steeds om 14.00 uur. De werkzaamheden gaan in de winter gewoon door, onder andere met hulp van vrijwilligers van de Knotgroep Meer Woud en eigen vrijwilligers. In de winter vindt er groot onderhoud plaats en wordt een deel van de griend gesnoeid. Het meeste maaiwerk is gedaan.

Deelname aan de rondleiding van zondag is gratis, honden mogen niet mee in de tuin. Voor rolstoelen en kinderwagens is de tuin minder goed toegankelijk. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door.

Voor groepen en andere belangstellenden is tegen een kleine vergoeding mogelijk op andere dagen een rondleiding aan te vragen. Neem contact op [email protected]. voor informatie en aanmelding voor een groepswandeling.