Nieuwe vacature bij Forum Zoetermeer

mainImage
Nieuwe vacature bij Forum Zoetermeer

Het Forum Zoetermeer, de hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer, heeft een nieuwe vacature. De organisatie is op zoek naar een coördinator voor in het Forum Café en het betreft een functie van 36 uur per week.

De coördinator stuurt de cafémedewerkers en assistenten aan, stelt de dienstroosters op en werkt ook zelf mee in het Forum Café. 'Als geen ander weet jij hoe de klant centraal te stellen en hoe je stuurt op klanttevredenheid. Zo bepaal jij het aanbod in het Forum Café op basis van de klantwensen en handel je feedback vanuit de klant af. Je promoot het Forum Café actief bij diverse doelgroepen. Met je aanbod en programmering sluit je aan bij de activiteiten in het Forum,' staat er in de vacature.

De coördinator van het Forum Café dient ook zelf initiatief te nemen voor nieuwe activiteiten in samenwerking met de organisaties in het Forum en hij/zij beheert inkoop, voorraad en financiën. Verder behoren de reinheid, kwaliteit en service in het Forum Café ook tot het takenpakket.

Het Forum vraagt;  • Je hebt/bent: functionerend op hbo-niveau

  • Leidinggevende ervaring in een horecaomgeving

  • Een EHBO- en BHV-diploma, of bereidheid om dit te halen

  • Gewend om volgens HACCP-richtlijnen te werken

  • Bereid om je arbeidsduur in overleg te verdelen over de ruime openingstijden (7 dagen per week, tussen 08:00 en 20:00 uur. In het weekend geldt een cao-toeslag

  • Ondernemend, gastvrij en servicegericht

  • Betrokken bij maatschappelijke thema’s


De bibliotheek biedt arbeidsvoorwaarden conform de cao Openbare Bibliotheken. De functie is ingedeeld in schaal 7. Een voltijds werkweek van 36 uur en een tijdelijk contract van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?


Solliciteren kan alleen per mail. Stuur je sollicitatiebrief en motivatie naar: [email protected], ter attentie van Merit van Breukelen. Reageren kan tot en met 31 augustus. De eerste gesprekken vinden plaats op 28 augustus. Informatie over de functie kun je verkrijgen via telefoonnummer 0616452505.


Foto: Digitaal Dagblad