Oliebollen & Zó! in de Dorpsstraat

24 December 2019, 09:45 uur
Algemeen
mainImage
Zoetermeers Dagblad

Iedere maand komt de lokale politieke partij Zó! Zoetermeer met de mensen van Zoetermeer praten en in december worden er oliebollen bij uitgedeeld. De fractie van Zó! Zoetermeer, geholpen door leden van de vereniging, komt op zaterdag 28 december van 13.00 tot 15.00 uur naar de Dorpsstraat.

"We komen iedere maand in één van de wijken met de mensen praten en dat doen we al bijna acht jaar, maar toch horen we iedere keer wel weer een nieuw verhaal", zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer. "We hebben op allerlei manieren contact met de bewoners, zoals via Facebook en per e-mail, maar persoonlijk contact voegt echt wat toe. Je kunt wat makkelijker doorvragen en mensen in de ogen kijken. Dat helpt om erachter te komen wat er echt speelt."

Zó! Zoetermeer staat deze keer in de Dorpsstraat maar mensen uit de hele stad zijn welkom om te komen praten met een oliebol erbij. Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de Facebookpagina van Zó! Zoetermeer.