Zoetermeers Dagblad | Online inschrijving Geuzenloop Zoetermeer

Online inschrijving Geuzenloop Zoetermeer

mainImage

De online inschrijving voor de zeventiende Geuzenloop Zoetermeer van 29 september 2019 gaat morgen van start. Dit jaar kunnen er maximaal 2.300 deelnemers ingeschreven worden voor de volgende afstanden: 21,1 kilometer van Zorg en Zekerheid (450 deelnemers), 10 kilometer van 123ledspots.nl (850), 5 kilometer van Kneppers Autobedrijf (600), 1 mijl van Oviron makelaars & taxateurs (kinderen t/m 13 jaar) (200) en ½ mijl van Praxis Zoetermeer (kinderen t/m 9 jaar) (200).

Voor beide Geusjeslopen zijn er meer startbewijzen beschikbaar dan in voorgaande jaren. Vorig jaar was de Geusjesloop snel uitverkocht. Daarom het advies: schrijf tijdig in. Meer startbewijzen worden er niet uitgegeven: op is op.

Dit jaar wordt er voor de eerste keer de Team-Run georganiseerd. Ieder team/vereniging/bedrijf et cetera. dat collectief inschrijft en met minimaal vijf lopers deelneemt op de 10 km. van 123ledspots.nl, strijdt automatisch mee voor de Geuzenloop Zoetermeer-(wissel)Bokaal.

Ook nieuw dit jaar is de Scholen-Run op de 5 km. van Kneppers Autobedrijf strijden leerlingen van middelbare scholen voor de Geuzenloop Zoetermeer-(wissel)Bokaal. Alle informatie en inschrijving: www.geuzendag.nl/geuzenloop.


Foto: Wim Bras