Zoetermeers Dagblad | Online uitgaanskalender voor Zoetermeerders
mainImage

Online uitgaanskalender voor Zoetermeerders

Zonnig terrasweer op het Theaterplein in Zoetermeer.
2 augustus 2020, 10:15 uur
Algemeen, Uitgaan

Zoetermeerders die op zoek zijn naar inspiratie of tips om in eigen stad corona-proof vakantie te vieren, kunnen nu terecht op www.zomerinzoetermeer.nl. Alle bestaande en nieuwe activiteiten, die de gemeente Zoetermeer en diverse partners organiseren, zijn nu gebundeld op één website, die het gemakkelijker maakt om de zomer in eigen stad te vieren.

"Veel inwoners vieren deze zomer door het coronavirus hun vakantie thuis en in de stad. Met het overzicht op zomerinzoetermeer.nl dragen we graag extra bij aan het vakantiegevoel van onze inwoners. Geniet van alles wat onze stad te bieden heeft, van cultuur tot natuur. Ik wens alle Zoetermeerders, ondanks de coronamaatregelen, een hele fijn zomer", zegt burgemeester Jan Pieter Lokker.

Op de website staan activiteiten en tips voor alle leeftijden om er in Zoetermeer op uit te gaan. Wie weet op net andere plekken dan je van huis uit zou bedenken. Een fijne, nog onontdekte barbecue- of picknickplek, een bijzondere stadswandeling, of samen spelen of sporten. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige programma’s geldt een toegangsprijs.

Meteen inspiratie opdoen? Ga nu naar www.zomerinzoetermeer.nl. Het programma loopt tot en met 30 augustus.


Foto: Zoetermeers Dagblad