Zoetermeers Dagblad | Ook debat over toekomst LangeLand afgelast
mainImage

Ook debat over toekomst LangeLand afgelast

13 maart 2020, 10:13 uur
Algemeen

Het Rode Café met als thema ‘De toekomst van het LangeLand Ziekenhuis’ dat voor vandaag gepland stond in De Sniep is eveneens afgelast vanwege de coronamaatregelen. Ook de aansluitende Politieke Pubquiz gaat niet door.

"Tot onze grote spijt moeten we het Rode Café uitstellen totdat de situatie weer is genormaliseerd en evenementen weer kunnen plaatsvinden", zegt fractievoorzitter Margot Kraneveldt van de PvdA. "Maar het is niet anders en de volksgezondheid gaat natuurlijk voor. We moeten allemaal ons steentje bijdragen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De PvdA is van mening dat we de aanwijzingen van de overheid moeten opvolgen en het risico niet kunnen nemen dat mensen op deze avond besmet raken".

Als het weer mogelijk is, komt het Rode Café zeker weer op de agenda, met hetzelfde thema. "De belangstelling voor deze avond was erg groot, de zaal zou bomvol hebben gezeten. Daarom gaan we hier zeker een vervolg aan geven, als het weer kan. En ook de sprekers hebben hun medewerking weer toegezegd, dus van uitstel komt zeker geen afstel."