Open dag CKC: dit kun je verwachten

mainImage
Open dag CKC: dit kun je verwachten

CKC & partners opent het nieuwe seizoen groots met de open dag op zaterdag 1 september. Tussen 11:00 en 16:00 uur ontmoeten bezoekers alle docenten en kun je terecht voor informatie over tal van activiteiten op het gebied van muziek, dans, musical & theater, circus, nieuwe media, beeldende kunst en meer. Daarnaast geniet iedereen van optredens en demonstraties door leerlingen.

Met gemiddeld zo’n 2500 bezoekers trekt de open dag altijd veel bekijks. Het event barst van de ontdekkingen, presentaties, plezier, kennismakingen, workshops en creativiteit. Een dag waar bezoekers, leerlingen en docenten samenkomen en hun passies delen onder het genot van een hapje en een drankje op het terras.

Wat kun je verwachten?


De dag wordt geopend om 11:00 uur met openingsoptreden van de Young Fiddlers (winnaars HKZ-CKC Muziekconcours 2018). Verder zijn er activiteiten voor alle leeftijden. Met de pretochtend voor dreumes en peuters zorgt het CKC voor glimlachjes bij de allerkleinste ukkies van 0 tot 4 jaar wanneer ze meedoen met ‘Muziek op Schoot’. Hun broers en zussen zijn van harte welkom op het Kinderplein waar ze onder meer de kunstenaar in zichzelf ontdekken tijdens een workshop ‘Kinderkunst’.Wil je meer weten over het maken van rapmuziek en EDM (Electronic Dance Music)? Kom buurten bij het project ‘Make Music’ in het openluchttheater in Park Palenstein (overkant CKC gebouw) en leer meer over het maken van eigen nummers. Dansers zijn ook welkom om hun skills te tonen tijdens de Dance battle, aanmelden kan op de dag zelf naast het Make Music podium.

Schud de heupen los tijdens de workshops Zumba, hip-hop of Argentijnse tango of probeer de hele dag tal van muziekinstrumenten uit om te kijken welke echt bij je past. Ontdek het nieuwe aanbod voor 55+, speciaal voor ‘jonge’ ouderen die hun horizon willen verbreden of andere cultuurliefhebbers willen ontmoeten.

Twijfel je na de open dag nog steeds over wat je wilt gaan doen? Dan kun je je aanmelden voor een van de ruim 200 proeflessen of open repetities die plaatsvinden 3 t/m 23 september of kom langs op het gratis spreekuur voor advies over welke activiteit het best bij jou past.

Benieuwd naar het volledige programma? Ga dan naar www.ckc-zoetermeer.nl/opendag. Voor vragen kun je bellen naar 079-3161411 of stuur een mailtje via [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad