Open dag CKC & partners 1 september

mainImage
Open dag CKC & partners 1 september

CKC & partners opent het nieuwe seizoen met de open dag op zaterdag 1 september. Tussen 11:00 en 16:00 uur kun je kennismaken met docenten en diverse activiteiten uitproberen en ervaren op het gebied van muziek, dans, musical & theater, nieuwe media en beeldende kunst. Daarnaast zijn er optredens en demonstraties door én voor leerlingen. Met gemiddeld zo'n 2000 bezoekers trekt de jaarlijkse open dag altijd veel bekijks.

Wat bezoekers zoal kunnen verwachten? Diverse optredens on stage, een Make Music-podium speciaal voor jongeren, een dansplein met demonstraties en workshops, muziekinstrumenten uitproberen, een circusplein, een pretochtend voor dreumes en peuters, vertellingen, stemtesten en zangworkshops en een volwassenenplein met inspiratieplein voor 55-plussers. Trek in een hapje of drankje? Ook daar zorgt de organisatie voor.

[caption id="attachment_47683" align="alignnone" width="1024"] Tijdens de open dag van 2017.[/caption]

Volg het programma van de open dag


Op de hoogte blijven van het programma van de open dag? Houd dan deze evenementenpagina op Facebook goed in de gaten. Of ga naar de website van het CKC en geniet van de video's als voorproefje.

Ook na 1 september kan iedereen nog komen uitproberen bij CKC & partners. Van 3 tot 23 september kun je deelnemen aan één of meerdere proeflessen of open repetities. Meer informatie en inschrijven kan vanaf 20 juli via ckc-zoetermeer.nl/proeflessen.

Over het CKC


CKC & partners werkt als stichting in opdracht van de gemeente en het onderwijs en biedt particulieren een ruim aanbod van meer dan 250 activiteiten. Het doel is zoveel mogelijk inwoners van Zoetermeer in aanraking te laten komen met kunst en cultuur en daarbij werken zij samen met zestig huispartners. Binnen Zoetermeer werkt CKC samen met culturele partijen als Bibliotheek Zoetermeer, het Stadstheater, het Forum, het Stadsmuseum, Cultuurpodium Boerderij, Terra Art Projects en Floravontuur Promotie Zoetermeer.


Foto: Digitaal Dagblad