Open dag CKC trekt veel bekijks

mainImage
Open dag CKC trekt veel bekijks

De jaarlijkse open dag van CKC & partners trok vandaag weer een hoop bekijks. Aan de Leidsewallen 80 konden mensen van alle leeftijdsgroepen zich vanochtend en vanmiddag zowel buiten als binnen het CKC-pand vermaken met optredens, workshops en andere activiteiten en demonstraties. Van robots bouwen in het Digital Art Lab en jongleren met kegels tot een kennismaking met de Argentijnse Tango of akoestische gitaar.

Nieuw ten opzichte van andere jaren was het openluchtpodium (Park Palenstein) waar gedurende de dag werd opgetreden door verschillende groepen. Het podium werd gerund door de DJ's en producers van Make Music, het nieuwe jongerenprogramma van CKC & partners, Music Soulhouse, Stichting Buurtwerk en Stichting Jongerencultuur.

De voorbije jaren was de open dag van het CKC goed voor gemiddeld zo'n 2500 bezoekers. De organisatie liet aan www.zoetermeersdagblad.nl weten bij deze editie te mikken op aan bezoekersaantal van tegen de 3000.

In de periode van 3 tot en met 23 september vinden er, aansluitend op deze open dag, allerlei proeflessen en open repetities plaats. Interesse? Bekijk dan deze pagina.

Foto: djembé op het hoofdpodium.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


Foto: Digitaal Dagblad