Ouderen vermaken zich opperbest bij Taverzo

mainImage
Ouderen vermaken zich opperbest bij Taverzo

Bij Taverzo vond gisteren deel twee plaats van de kick-off van het ouderentafeltennis bij de vereniging op de maandagochtend. Nadat vorige week Bettine Vriesekoop te gast was om de training te begeleiden, was het dit keer de beurt aan MJ Tafeltennis. Dit bedrijf van Mark Mulder en Jeroen Kuijt richt zich op tafeltennisactiviteiten voor diverse doelgroepen en gelegenheden. Met de aanwezigen bij Taverzo doorliepen zij gisterochtend- en middag een programma.

Taverzo, waarvan de twee eerste teams op het hoogste nationale niveau uitkomen (eredivisie), heeft doordeweeks diverse tijdsblokken gereserveerd voor het ouderentafeltennis. Onder het genot van een kop koffie wordt er in ontspannen setting een balletje geslagen. Ter bevordering van de lichaamsbeweging, maar ook om andere tafeltennisliefhebbers te ontmoeten. Sinds kort kan dit dus ook op maandagochtend, waarbij deelname nu de eerste drie maanden gratis is, evenals de koffie.

Meer weten of meteen aansluiten? Neem eens een kijkje in de hal aan het Willem-Alexanderplantsoen 4 op maandagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur of bel naar  079-3168760. l


Foto: Digitaal Dagblad