PLUS Verheul: bekijk deze aanbiedingskalender (met 1 minuut gratis winkelen!)

mainImage
PLUS Verheul: bekijk deze aanbiedingskalender (met 1 minuut gratis winkelen!)

Het is vanaf vandaag feest bij PLUS Verheul. Eigenaar Adriaan Verheul is in 2018 precies tien jaar ondernemer bij de supermarkt in Benthuizen, die in 1925 werd opgericht door zijn overgrootoma. Daarom is er van maandag 10 tot en met donderdag 20 september elke dag een bijzondere aanbieding voor de klanten (zie aanbiedingenkalender onderaan), waaronder drie keer een minuut gratis winkelen.

,,Het is hartstikke leuk om deze mijlpaal met de klant te vieren," zegt Adriaan Verheul, inmiddels de vierde generatie van het familiebedrijf, in gesprek met www.zoetermeersdagblad.nl. De belangrijkste verschillen met 2008?

[caption id="attachment_49348" align="alignright" width="300"] Adriaan Verheul: 10 jaar ondernemer bij PLUS.[/caption]

,,De winkel is in tien jaar tijd twee keer zo groot geworden. Het hele winkelcentrum is opgeknapt en de supermarktbranche is ook online gaan groeien. We hebben met PLUS Verheul de crisis overleefd en het landschap is veranderd. Daarnaast deed ik in het begin alles zelf, maar als eigenaar heb ik in de loop der jaren veel meer losgelaten. In die zin dat ik bepaalde dingen nu door andere mensen laat doen."

Anderzijds zijn sommige zaken juist hetzelfde gebleven, benadrukt Verheul. ,,Het komen en gaan van de mensen en het aandacht voor de klanten en de omgeving, dat zal nooit veranderen." In het voorbije decennium sleepte Verheul de nodige prijzen in de wacht. Zo werd PLUS Verheul in 2016 uitgeroepen tot beste werkplek van Nederland en dit jaar kwam daar voor de tweede keer de titel 'meest klantvriendelijke supermarkt' bij. Het stemt Verheul tot grote tevredenheid. ,,Ik ben heel erg trots op wat ik hier met mijn team tot nu toe heb neergezet."


| Foto: Digitaal Dagblad.