PLUS Verheul zet zich in voor kerstdiner ouderen

mainImage
PLUS Verheul zet zich in voor kerstdiner ouderen

Een groep van 125 ouderen genoot afgelopen week van een uitgebreid kerstdiner bij voetbalclub BSC'68 in Benthuizen. Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door sponsor PLUS Verheul, partner van www.zoetermeersdagblad.nl. De koks hadden een menu samengesteld waaruit de gasten vooraf een keuze konden maken. Dit om achteraf niets te hoeven weggooien. De aanwezigen genoten met volle teugen.

,,Hier kan ik weer een jaar op teren, het was zo goed verzorgd. Zo bijzonder dat dit kan in Benthuizen," was één van de hartverwarmende reacties.

Op het menu stonden onder meer gerookte zalm met roomkaas, romige shiitake crèmesoep met een krokant chipje van zoete aardappel, tonijnsteak van de grill op een bedje van paksoi met mierikswortel en zeewiersalade,
gebraden eend op een bedje van lauwwarme taugé, lente-ui en gember met een dressing van sake en sesam, pindasoep, parelhoen met rozemarijn, zuurkool en blokjes gebakken zoete aardappel, gebakken zalm met pastinaakcrème en gegrilde groenten, spoom van stoofperen, vers fruit, dame noir en een kaasplankje met een variëteit van harde kaasjes en port.


Foto: Digitaal Dagblad