Prijzen voor verhuisbedrijven

19 April 2018, 11:34 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

[caption id="attachment_43574" align="alignright" width="300"] Gastheer Henneken viel zelf ook in de prijzen.[/caption]

Burgemeester Charlie Aptroot reikte afgelopen week bij de jaarvergadering van Mondial Movers de prijs uit voor Mondials 'beste verhuisbedrijf van het jaar'. Mondial Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer won deze prijs in 2016 en was zodoende dit jaar de gastheer van de jaarvergadering. De bijeenkomst vond plaats in het auditorium op de tiende etage van het Bouwhuis, gelegen aan de Zilverstraat in Zoetermeer.

Mondial Movers is een verhuisorganisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. Tijdens de jaarvergadering zijn er traditiegetrouw prijzen voor de verhuisbedrijven in diverse categorieën. Mondial Verhuisbedrijf Henneken behaalde zelf de tweede prijs in de categorie 'vriendelijkste binnendienst'.

,,Verhuizen is voor de meeste klanten een stressvolle periode. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers daarom zelf rustig blijven, goed naar de klant luisteren en zich flexibel opstellen. Vriendelijkheid zit bij ons in de genen," zegt directeur Lauwrens de Jong.

Mondial Centrum Verhuizingen uit Maastricht kroonde zich dit jaar tot winnaar. Na afloop van het officiële gedeelte was het voor alle Mondial Verhuisbedrijven tijd voor een ontspannen middag op boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude, waar onder meer kaas maken, stronkengolf en een roei-puzzeltocht op het programma stonden.