Prison Island, nieuw (Zweeds) concept bij Gamecity

mainImage
Prison Island, nieuw (Zweeds) concept bij Gamecity


Prison Island is de nieuwste attractie van Gamecity Zoetermeer. Het is een Zweeds concept dat momenteel door de Scandinaviërs in verschillende delen van Europa wordt uitgerold. Het Zoetermeer Dagblad nam alvast een kijkje voordat op zaterdag 1 september Prison Island voor het publiek open gaat.


,,We zijn enorm trots op deze nieuwe attractie," vertelt Wim van der Kooij jr. aan de verzamelde pers twee dagen voor de opening van Prison Island. ,,We zijn twee maanden bezig geweest om te verbouwen en de Zweden hebben hier ter plaatse de cellen voorzien van de leukste uitdagingen.”


Het gaat hierbij om 24 cellen waar de bezoekers worden uitgedaagd op technisch, tactisch en fysiek gebied. Namen als Joker, Laser Gun, Cliffhanger en Einstein beloven veel vertier en dat maakt Prison Island volledig waar. Het spel kan worden gespeeld tot een maximum van 5 personen waarbij een team idealiter bestaat uit een leider, denkers en doeners.


,,Het is de bedoeling zoveel mogelijk punten te verzamelen,” vervolgt Van der Kooij. ,,Van opdrachten tot puzzels, balspelen en behendigheidspelen. Voor elk wat wils."


Je kunt per cel 25 tot 100 punten verdienen door de opdracht binnen 2 tot 5 minuten op te lossen. De enige aanwijzingen die je krijgt, staan op de bordjes. En mocht je er echt niet uitkomen, dan zijn er nog altijd de ‘bewakers’ die je van tips kunnen voorzien. Ideaal voor groepen die zich uitgedaagd willen zien door middel van een mix van escaperooms en Fort Boyard opdrachten. Goed voor enkele uren vertier, maar ook uitstekend geschikt voor het groepsgevoel.


Kortom, een attractie in Zoetermeer aan de Wattstraat 30 bij Gamecity die je meegemaakt moet hebben.


Vanaf  zaterdag gaat Prison Island open voor het grote publiek.

Voor meer informatie: https://www.gamecity.nl/prison-island.html


 


Foto: Digitaal Dagblad