Prison Island: spannend en ludiek uitje voor in december

mainImage
Prison Island: spannend en ludiek uitje voor in december

Op zoek naar een spannend en ludiek (werk)uitje voor in december? Bij Gamecity Zoetermeer kun je je sinds september van dit jaar wagen aan Prison Island, een 24 cellen tellend complex waarin je allerlei raadsels en opdrachten moet doen om te ontsnappen. Van puzzels oplossen en klimmen tot sensors ontwijken en sportactiviteiten.

Na de briefing bij de bewakers van de gevangenis ga je met je team van drie of vier naar één van de kamers. Bij groen licht kun je de ruimte betreden en heb je twee à vijf minuten om de missie te volbrengen. Bij rood licht is de missie mislukt, maar niet getreurd: daarna kun je nog een poging wagen. Voor elke opdracht krijg je punten die aan je totaal worden toegevoegd.

Uniek


Wat Prison Island zo uniek maakt? ,,De diversiteit van de cellen en het feit dat het geschikt is voor alle leeftijden," zegt Shomir Sarker, medewerker bij Gamecity Zoetermeer. ,,Het is zeker uniek en niet te vergelijken met bijvoorbeeld een Escape Room."

In het openingsweekend verwelkomde Gamecity Zoetermeer reeds honderden belangstellenden en inmiddels loopt de bezoekersteller vlot door. In Zuid-Holland is Gamecity Zoetermeer de enige met deze attractie.

Online reserveren? Ga dan naar deze pagina. Of bel 079-3426226. Mailen kan op [email protected] Voor één uur betaal je 17,50 euro per persoon. Kinderen onder de zestien jaar hebben schriftelijke toestemming nodig van ouder/verzorger om te mogen deelnemen aan Prison Island.


Foto: Digitaal Dagblad