PvdA Zoetermeer aangenaam verrast

mainImage
PvdA Zoetermeer aangenaam verrast

Bloedhitte of niet, stratenmakers waren deze week druk in de weer om twee stukken stoep in het stadscentrum aan te leggen. Een strook op de Denemarken, tegenover de Duitslandlaan, werd voorzien van een compleet nieuw voetgangersgedeelte en op het Cadenzaplein werden verbrokkelde stenen weer geëgaliseerd. De werkzaamheden door de gemeente oogstten lof van PvdA Zoetermeer, één van de partijen die de stoepproblematiek aankaartte. Ook de LHN maakte zich recent al zorgen over de afgebroken straatstenen in het Stadshart.

,,Ik heb in de winter al meteen aan de bel getrokken bij de wethouder. Als je met hoge hakken over het Cadenzaplein liep, moest je goed opletten de afgelopen maanden. Mensen die minder mobiel zijn (zoals mensen die een scootmobiel, rollator of krukken gebruiken) konden ook niet gemakkelijk over het plein. Ik ben blij dat de stenen nu weer netjes recht liggen. Nu is het plein beter begaanbaar en hoeven we niet meer bang te zijn voor een ongeluk, zoals struikelen of het verzwikken van een enkel," aldus PvdA-raadslid Susanne Bout.

,,Hopelijk is nu alles opgelost en liggen de stenen er weer voor jaren mooi bij. En petje af voor de stratenmakers die in de bloedhitte deze week de boel hebben opgeknapt."

Foto: stratenmakers leggen stenen op het Cadenzaplein.

Fotobron: PvdA Zoetermeer.


| Foto: Digitaal Dagblad