Rabobank en MHCZ aanwezig bij De Sporttafel

mainImage
Rabobank en MHCZ aanwezig bij De Sporttafel

Aan het Scheveningse strand vond gisteren een nieuwe editie plaats van De Sporttafel, een netwerkbijeenkomst waar sportverenigingen uit de regio Haaglanden elkaar kunnen ontmoeten voor kennisoverdracht. Vanuit Zoetermeer was hockeyclub MHCZ van de partij met onder andere voorzitter Bella Overgoor, secretaris Annelies van der Vis en Steven Naarding van de commissie tophockey senioren.

De Sporttafel wordt ondersteund door de gemeente Den Haag en Rabobank Regio Den Haag en daarom was ook Bert van Vliet aanwezig, rayondirecteur van Rabobank Zoetermeer. ,,Ook om MHCZ te ondersteunen als hoofdsponsor," aldus Van Vliet tegen www.zoetermeersdagblad.nl.

De locatie van de bijeenkomst was het zeilclubhuis van de Race Village, in het kader van de recent gehouden Volvo Ocean Race waarbij Den Haag voor het eerst als finishplaats fungeerde. Mediaman Stefan Coppers (foto), onboard reporter van Team Brunel bij die Volvo Ocean Race, gaf een presentatie en Arjan Offerhaus van hockeyvereniging HDM ging in zijn relaas dieper in op de thema's 'sportiviteit en respect'.

Het welkomstwoord werd verricht door Hanneke van der Marel, directeur Sport bij de gemeente Den Haag. Na afloop, van 17:45 tot 18:30 uur, genoten alle aanwezigen van een borrel en was er gelegenheid om te netwerken.


Foto: Digitaal Dagblad