mainImage

Rabobank geeft cheque aan WVZ uit Zoetermeer

18 oktober 2019, 14:46 uur
Algemeen

Op 12 oktober 2019 heeft Rabobank Regio Den Haag aan afdeling Dol-fijn van zwemvereniging WVZ een cheque ter waarde van € 2.000,- overhandigd.

De afdeling Dol-fijn, sinds 1 januari 2019 onderdeel van zwemvereniging WVZ, kenmerkt zich door het lesgeven aan kinderen en volwassenen die het tempo van de reguliere zwemlessen niet kunnen bijbenen en/of een beperking hebben. Het ontvangen bedrag is bestemd voor de aanschaf van op maat gemaakte zwemvesten en ander aangepast zwemmateriaal zodat het zwemplezier en de veiligheid van de zwemmers nog beter wordt.

Rabobank Regio Den Haag ondersteunt maatschappelijke doelen en initiatieven in de regio vanuit het coöperatief dividend waarbij een deel van de winst terugvloeit naar de maatschappij. De schenking aan Dol-fijn past binnen het maatschappelijk jaarplan van de bank.

Dol-fijn, die volledig draait op vrijwilligers die wekelijks op zaterdagochtend de zwemlessen verzorgen in het zwembad De Driepsong, is zeer dankbaar en erg blij met deze welkome schenking.