mainImage

Rabobank hoofdsponsor SONS2020

6 maart 2019, 16:45 uur
Algemeen

Vol trots heeft Special Olympics Nationale Spelen 2020 Den Haag woensdagmorgen haar hoofdsponsor gepresenteerd. Rabobank Regio Den Haag heeft dit sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking meer dan omarmd en besloten niet alleen financieel een bijdrage te leveren maar ook als meedenkend partner te gaan functioneren.

Het contract werd woensdag 6 maart getekend bij Middin AC Waldeck, waar sporters van SONS2020 aan het trainen waren. De ondertekening werd gedaan door Harry Wientjens, directeur Particulieren & Private Banking bij Rabobank Regio Den Haag en Anja Overhoff, voorzitter Stichting Special Olympics Nationale Spelen 2020.

Anja Overhoff: “Wij zijn als stichting, vanaf het moment dat we dit nationale evenement kregen toegewezen, bezig de organisatie en de financiën op poten te zetten. Dan is het geweldig te zien dat een belangrijke partner als Rabobank het enthousiasme voor deze bijzondere en geweldige doelgroep deelt en ook daadwerkelijk instapt. En niet alleen door geld over te maken voor de realisatie, maar vooral door partner te worden van de organisatie. Wij zijn trots op dit evenement in onze mooie stad en bijzonder blij en trots met een hoofdsponsor als Rabobank!”

Harry Wientjens: “Het hoort bij onze maatschappelijke positie om de kracht van inclusiviteit in Den Haag te stimuleren. De Special Olympics Nationale Spelen 2020 is voor Rabobank een aanleiding om ook naar de arbeidsparticipatie te kijken van mensen met een licht verstandelijke beperking. Hierin valt voor hen en voor het bedrijfsleven nog veel winst te behalen. Samen met partners willen we hiermee aan de slag gaan en impact genereren om de Haagse economie en samenleving verder te brengen”.