Regionale Startersavond voor ondernemers bij Dekker Zoetermeer

mainImage
Regionale Startersavond voor ondernemers bij Dekker Zoetermeer

Ondernemers in spe en reeds gestarte ondernemers uit Zoetermeer, Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp kunnen op woensdag 21 november (18:30-22:00 uur) de Regionale Startersavond bijwonen in Dekker Zoetermeer.

Wethouder Economische Zaken in Zoetermeer Jan Iedema opent de avond en is enthousiast. ,,Het stimuleren van ondernemerschap is ontzettend belangrijk. Ik nodig alle beginnende ondernemers van harte uit voor dit evenement. Als ondernemer in spe wil je dit niet missen. Ik weet uit eigen ervaring dat de juiste kennis en netwerken de kans op een vliegende start aanzienlijk vergroot."

De avond begint om 18:30 uur en bestaat uit een plenair deel met do’s en don’ts van reeds gestarte ondernemers, workshops (op inschrijving) en een informatiemarkt waarbij er ook gelegenheid is om te netwerken. Er is onder meer een workshop over succesvol pitchen, belastingen en acquisitie en organisaties en ondernemersverenigingen staan klaar om informatie te verschaffen over zaken als financiën, marketing, netwerken en starten vanuit een uitkering.

Aanmelden en vragen


De Regionale Startersavond is gratis toegankelijk voor aspirant en recent gestarte ondernemers uit de regio. Inschrijven voor de avond en de workshops kan via tzho.nl/start. Vragen kunnen gesteld worden aan Irma de Graaff via [email protected] Irma is de regionale ondernemerscoach in Ter Zake Het Ondernemershuis (Markt 3, Zoetermeer), zij helpt (aspirant) ondernemers met diverse ondernemersvragen. Ze is tevens columnist voor www.zoetermeersdagblad.nl.

Regionale Startersavond


De Regionale Startersavond is een initiatief van de gemeenten Zoetermeer, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Ter Zake Het Ondernemershuis. De gemeenten en het ondernemershuis werken nauw samen met ondernemersverenigingen op het gebied van starters en dienstverlening voor ondernemers in de regio. De startersavond is hier een voorbeeld van. De avond wordt voor de vierde keer georganiseerd, vorig jaar brachten ruim 300 mensen een bezoek.

Foto: Regionale Startersavond 2017.

Fotograaf: Ron Jenner.


Foto: Digitaal Dagblad