Zoetermeers Dagblad | Reptielen in Forum Zoetermeer
mainImage

Reptielen in Forum Zoetermeer

13 maart 2020, 09:59 uur
Algemeen

De reptielen zijn terug in het Forum Zoetermeer met hun eigen programma. Na een aantal succesvolle reptielenmiddagen, komt de bibliotheek met een nieuwe reeks activiteiten over reptielen. Leer deze dieren beter kennen in workshops, houd ze vast en ga met de reptielen op de foto.

Houd je van reptielen en vind je ze fascinerende dieren? Dan is de Forum Reptielen op 5 april iets voor jou. Reptielenliefhebbers van elke leeftijd zijn welkom bij de nieuwe Forum Reptielenmiddagen, waarbij vier keer per jaar specialisten vertellen over de wondere wereld van de reptielen.

Op zondag 5 april staat de eerste Forum Reptielenmiddag van 14.30 uur - 16.30 uur in het teken van gif. Tijdens een interactieve workshop leer je veel over giftige reptielen. Natuurlijk is er ruime gelegenheid om de reptielen vast te houden. Een medewerker van de bibliotheek maakt een leuke foto van jou met je favoriete reptiel. Door gebruik van een green screen tovert de foto je in de natuurlijke omgeving van het dier.

De Forum Reptielenmiddag wordt georganiseerd in de trainingsruimtes, tweede etage in het Stadhuis-Forum. Deelname is €7,50 voor niet-leden en €3,75 voor leden. Kaartjes kan je kopen via www.forumzoetermeer.nl of aan de balie van de bibliotheek.


Foto: Chris van Dijke