Samantha Steenwijk uit Rijswijk actief voor Jayme

29 April 2020, 10:12 uur
Algemeen
mainImage

De lijst van BN’ers die zich inzetten voor de zieke Jayme uit Rijswijk, groeit en groeit. De lijst staat hier beneden. Vooral wordt er gedeeld op Instagram en Facebook. Team Jayme is met een groep van enkele honderden mensen bezig om de zieke Jayme onder de aandacht te brengen.
Wilt u ook onderdeel worden van Team Jayme, ga dan naar de Facebookgroep Team Jayme Challenge en meld je aan: https://www.facebook.com/groups/672647086842641/

Maar doneren is natuurlijk ook geweldig. Dat kan op: www.teamjayme.nl  
Inmiddels is er 340.000 euro opgehaald. Om het medicijn Zolgensma aan te kopen is er 1,9 miljoen euro nodig. De tijd dringt. Jayme ligt momenteel in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam omdat daar de beste apparatuur is om de kleine jongen te helpen met zijn ademhalingsproblemen. 

Aantal BN’ers die aan hun achterban hebben gevraagd om te doneren (zeker niet compleet)
Jennifer Ewbank, Danielle Oerlemans, Leontine Borsato, Jim Bakkum, Kelly Pfaff, Chantal Janzen, Martien Meiland, Antje Monteiro, Vincent Krieger, Patrick van der Meer, Jorrit Croon, Joël Veltman, Anouk Hoogendijk, Kimberly Klaver, Bettina Holwerda, Glennis Grace, Bridget Maasland, Guus Meeuwis, Graziellla ten Veen, Kindermusthaves, Anna Nooshin, Bibi Breijman, Sarah Chronis, Sanny zoekt Geluk, Pauline Wingelaar, Echte Gooische moeders, Froukje de Both, Melody Klaver, Kaj Gorgels, Jim en Berttina, Marcel Veenendaal, Quinty Trustfull, Laura Ponticorvo, Dennis Weening, Lucy Woesthoff, Samantha Steenwijk en de lijst groeit en groeit…..