Samenwerking PLUS Verheul & Jerry Buijs

10 November 2019, 09:19 uur
Algemeen
mainImage
Zoetermeers Dagblad

Slagerij Jerry Buijs, gevestigd aan het Oosterheemplein 545 in Oosterheem, levert sinds ongeveer een halfjaar een aantal vleesproducten aan PLUS Verheul. De samenwerking bevalt de partijen tot dusverre heel goed. 

"PLUS Verheul heeft diverse streekproducten, zoals lokale kazen en stroopwafels. Vlees ontbrak nog, dus daarom heb ik Adriaan benaderd en gevraagd of ik de 'streekmeester' kon worden. Dat past heel mooi bij Benthuizen, omdat ik daar al heel mijn leven woon en omdat mijn vader en oom daar ruim 100 jaar een slagerij hebben gehad. Dus onze producten zijn wel bekend daar", zegt Buijs tegen www.zoetermeersdagblad.nl. 

Grillworst was het eerste dat er bij PLUS Verheul werd aangeboden. "Maar omdat er nogal een grote toonbankruimte voor mij was gereserveerd, heb ik gevraagd of ik er nog artikelen bij kon doen. Gebraden rundvlees in jus en gebraden gehaktballen zijn er vervolgens bij gekomen. Het zijn producten met onze eigen naam erop en met dezelfde prijs als in het filiaal in Oosterheem. Dat gaat perfect."

Verheul is blij met de samenwerking. "Lokale producten vinden wij heel belangrijk en Slagerij Jerry Buijs is een begrip in ons dorp Benthuizen. Zij verdienen een ereplekje in onze supermarkt." 

Buijs: "Mensen kunnen op deze manier gemakkelijker hun vlees meenemen, want ze hoeven er niet voor naar Zoetermeer te komen. Daarnaast kunnen we nieuwe klanten krijgen die bij de PLUS iets halen en willen weten wat we nog meer hebben hier in Oosterheem. Ik merk er alleen maar positieve dingen over. Ik mis geen omzet en krijg positieve reacties."