Samenwerking Restaurant Achteraf en Zoetermeers Dagblad

mainImage
Samenwerking Restaurant Achteraf en Zoetermeers Dagblad

Restaurant Achteraf in de Dorpsstraat en het Zoetermeers Dagblad (www.zoetermeersdagblad.nl) zijn deze maand een samenwerking gestart. ,,Via Zoetermeers Dagblad kunnen wij een groot aantal Zoetermeerders bereiken en daar gaat het ons om," zegt eigenaar Dirk Braam. ,,We hebben een mooie zaak die door veel Zoetermeerders nog niet gekend is. We zitten achteraf, daarom heten we ook zo, en moeten het hebben van mond-tot-mondreclame. Het Zoetermeers Dagblad kan ons helpen om de naamsbekendheid te vergroten."

De in Leiden woonachtige Braam, die een uitgebreide achtergrond als ondernemer heeft in de reisbranche, opende de zaak op 27 april 2018. Bij Restaurant Achteraf, te vinden aan de Dorpsstraat 97P tussen De Zoetelaar en Bella Torino, kun je zowel lunchen als dineren.

Het restaurant werd onlangs door RTL 4 verkozen tot meest culinaire hotspot in Zuid-Holland. Het vertegenwoordigt de provincie nu bij de wedstrijd om de titel 'De Beste van Nederland', later dit jaar te zien op RTL 4. Lees daarover dit artikel.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


Foto: Digitaal Dagblad