mainImage

Schrijfcafé in Zoetermeer gaat online door

18 april 2020, 07:28 uur
Algemeen

Het maandelijkse Schrijfcafé op dinsdag 21 april gaat online door. Wil je even iets anders dan de crisis en schrijf je graag fictieve verhalen en/of gedichten? Heb je altijd al je gedachten en fantasie aan het papier willen toevertrouwen? Dan is het (online) Schrijfcafé iets voor jou. Het Schrijfcafé start om 19.30 uur en duurt tot circa 21.30 uur. Deelname kost € 15,00 en tickets zijn online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Onder leiding van Jacqueline van Zwieteren wordt jouw fantasie geprikkeld en je pen uitgedaagd. Met wisselende thema’s en creatieve werkvormen biedt het Schrijfcafé laagdrempelige en inspirerende schrijfbijeenkomsten. De teksten worden niet beoordeeld. Je zult vooral ervaren wat voor fijne effecten het (samen) schrijven en eventueel delen zelf heeft.

Je bent welkom om bij elk Schrijfcafé aanwezig te zijn, maar de bijeenkomsten zijn ook prima afzonderlijk te volgen. Schrijfervaring is niet nodig. Iedereen kan meedoen vanuit huis. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, tablet of smartphone met webcam en geluid en een goede internetverbinding in een rustige omgeving. Na het kopen van een ticket ontvang je een link die je toegang geeft tot het online Schrijfcafé.