Sinterklaas en Zwarte Pieten bezoeken Buytenwegh

mainImage
Sinterklaas en Zwarte Pieten bezoeken Buytenwegh

Sinterklaas zal ook dit jaar weer een bezoek brengen aan Winkelcentrum Buytenwegh. Op zaterdag 24 november komen de Sint en Zwarte Pieten, na een fotomoment bij de buurtverenging Hoveniers, rond 12:00 uur op het plein bij het winkelcentrum.

Wijkwethouder Jakobien Groeneveld reikt samen met Sinterklaas de prijzen uit van de jaarlijkse kleurwedstrijd. Kinderen kunnen ook komen knutselen bij Reakt of daar de Pietenmarkt bezoeken van 11:00 tot 16:00 uur. Om 14:00 uur begint Sinterklaas, begeleid door muziekvereniging Harpe Davids, met de grote optocht door de wijk, die zoals gebruikelijk eindigt bij het Sinterklaasfeest in de gymzaal naast buurvereniging Buytenrode, aan de César Franckrode.

Het Sinterklaasfeest is voor kinderen van 3 tot en met 9 jaar. Sint en de Zwarte Pieten vieren feest met de kinderen uit de wijk. Per kind kan er ook een ouder mee komen. Het feest begint om 15:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Inschrijven voor dit feest is verplicht en kan bij de wijkpost en Stichting Piëzo in Buytenwegh.


| Foto: Digitaal Dagblad