SpaaQ en Zoetermeers Dagblad starten samenwerking

mainImage
SpaaQ en Zoetermeers Dagblad starten samenwerking

Hypotheekadvieskantoor SpaaQ en het Zoetermeers Dagblad starten met ingang van 1 juni 2018 een partnership. Op het online nieuwsplatform www.zoetermeersdagblad.nl zullen in elk geval het komend halfjaar maandelijkse columns en artikelen verschijnen over het in Rokkeveen gevestigde bedrijf. Met als doel de zichtbaarheid in de stad te vergroten en woningzoekenden te informeren, of het nu gaat om hun eerste of laatste hypotheek of iets er tussenin.

,,Samenwerken is altijd goed en aangezien wij een Zoetermeers bedrijf zijn, is het ook belangrijk om in deze stad online actief te zijn," zegt SpaaQ-eigenaar Bennie de Jong. ,,Vandaar de keuze voor www.zoetermeersdagblad.nl, want wij zijn op marketinggebied alleen maar online actief. Via dit kanaal kunnen wij mensen voorzien van informatie. Het hypotheekadvies en afsluiten van de hypotheek gebeurt bij ons persoonlijk aan tafel. De concurrentie is moordend, dus het is voor mensen fijn als ze thuis vanuit hun stoel achter de laptop alvast zaken kunnen uitzoeken op onze vernieuwde website."

SpaaQ, gevestigd aan de Louis Braillelaan 80, startte in 2015 in Zoetermeer. Het vijfkoppige team beschikt gezamenlijk over ruim vijftien jaar aan ervaring in de branche en anno 2018 zijn er al zo'n 500 tevreden klanten geholpen. Waarin SpaaQ verschilt ten opzichte van andere hypotheekbedrijven?

,,Dat onze systemen zo goed zijn ingericht dat we digitaal een goed gestroomlijnd proces hebben om voor mensen snel en kundig een passende hypotheek te regelen," aldus De Jong. ,,Zoetermeer is wat dat betreft een prachtig gebied, omdat er vrij veel gebouwd wordt, ook binnen het oudere segment. En Zoetermeer is vrij groot ten opzichte van de omliggende dorpen, dus deze stad biedt ons heel veel nieuwe en mooie kansen. Dus ja, ik heb erg veel zin in de samenwerking met Zoetermeers Dagblad."

Foto: Bennie de Jong.


| Foto: Digitaal Dagblad.