Start kartcompetitie voor bedrijven bij Gamecity Zoetermeer

mainImage
Start kartcompetitie voor bedrijven bij Gamecity Zoetermeer

Bij Gamecity Zoetermeer gaat deze maand weer een nieuwe kartcompetitie voor bedrijven van start. Op donderdag 18 oktober is de eerste race, met als inzet de dagzege, een wisseltrofee en een pole position voor de volgende wedstrijd.

Eerst is er van 17:00 tot 17:30 uur gelegenheid tot netwerken, waarna de speluitleg volgt. Een race duurt 90 minuten en een team dient uit twee tot vijf personen te bestaan. Zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen.

,,Het karten is een belangrijke pijler van Gamecity Zoetermeer. Voor bedrijven uit Zoetermeer en omliggende gemeenten is het altijd een leuk uitje. Het kan dienen als teambuilding of gewoon als uitlaatklep," zegt medewerker en baanbegeleider Shomir Sarker. ,,De stropdassen kunnen dan even af," vult collega Marjolein van der Meer aan.

Aanmelden kan nog


Inschrijven voor deze serie van maandelijkse races, al dan niet gecombineerd met een hapje eten, is mogelijk tot en met 11 oktober. De kosten per team bedragen 175 euro, inclusief drankje. Eten na de race (voor- en hoofdgerecht) kan voor vijftien euro per persoon. Voor twintig euro krijg je het luxe menu. Elke maand schotelt het culinaire team van Gamecity Zoetermeer andere gerechten voor.

Interesse om aan de kartcompetitie deel te nemen? Mail naar Shomir Sarker: [email protected] of neem contact op met 079-3426226.


Foto: Digitaal Dagblad