Stormbaan keert in 2019 terug

mainImage
Stormbaan keert in 2019 terug

De stormbaan zal in de zomer van 2019 terugkeren in Zoetermeer. Dat laat organisator Gamecity Zoetermeer weten aan www.zoetermeersdagblad.nl. Het parcours van luchtkussens zal dan nóg langer worden, om zodoende de grootste stormbaan van Nederland te kunnen blijven.

,,Wij hebben veel energie gekregen van de vele enthousiaste bezoekers en berichten over de stormbaan. Dit was voor ons het teken om de stormbaan terug te laten keren," aldus Wim van der Kooij jr, eigenaar van Gamecity, tegen www.zoetermeersdagblad.nl.

,,Het zorgde voor positiviteit, gezelligheid en een hoop lol. Fantastisch om te zien dat de luchtkussens zoveel vreugde bij iedereen opwekten. Van de allerjongste tot de (wat) oudere; iedereen kwam uitgeput maar met een glimlach van de stormbaan af. Al met al kijken wij met de gehele organisatie met een grote glimlach terug op het event. Wij kijken al uit naar volgend jaar!"De 380 meter lange stormbaan, die van 14 tot en met 22 juli naast de Wattstraat lag, bleek een groot succes. Na de opening door burgemeester Charlie Aptroot kwamen er ruim 5000 bezoekers op af.

De snelste tijd werd behaald door Dinand van Markus met 3,5 minuut (3:30:96). De langzaamste tijd werd neergezet door twee vrouwen die er 45 minuten over deden.

Foto: de lenige Dinand zette de snelste tijd neer.


Foto: Digitaal Dagblad