Tafeltennistafel voor basisschool Stella Nova

mainImage
Tafeltennistafel voor basisschool Stella Nova

Tafeltennisvereniging Taverzo heeft de nabijgelegen basisschool Stella Nova een tafeltennistafel cadeau gedaan. Sinds Taverzo gevestigd is op het Willem Alexanderplantsoen 4 spant de vereniging zich in om de wijk Driemanspolder aan het tafeltennissen te krijgen. Dat geldt ook voor de leerlingen van basisschool Stella Nova. Zij ontvingen van Taverzo-trainers Sven Groot en Ron Vollebregt een professionele tafeltennistafel, tafeltennisbatjes en balletjes.

De tafeltennissport is niet onbekend bij de leerlingen van Stella Nova. Op het schoolplein staat al een tafeltennistafel en de leerlingen hebben al vaker een tafeltennisclinic gehad van Taverzo-trainers. De uitreiking van de tafel ging gepaard met een tafeltennisdemonstratie van Groot en Vollebregt. In de gymzaal kwamen de bovenbouwgroepen bijeen, nog niet wetende dat de tafel waarop de demonstratie werd gegeven cadeau zou worden gedaan aan de school.

Kennismakingscursus


In januari start er bij Taverzo een kennismakingscursus. De leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar speelt op woensdag van 13:00 - 14:00 uur. De groep van 10 – 15 jaar op dinsdag van 17:00 – 18:30 uur. Neem hiervoor contact op met Sven Groot via [email protected]

Op de foto v.l.n.r.: Mike de Vos en Taverzo-trainers Ron Vollebregt en Sven Groot.


Foto: Digitaal Dagblad