mainImage

Talentenjacht Café Bij Ons in Driemanspolder

17 november 2019, 09:15 uur
Algemeen

Op zaterdag 23 november is er in Café Bij Ons, aan de Van Stolberglaan 39 in Driemanspolder, een voorronde van de Winter Star Talentenjacht Tour. Diverse kandidaten komen voorbij en er zijn juryleden aanwezig, zoals Jim Hoogendorp (Behind The Stars), Menzia Kaffa en Denise Fonville. Er zijn ook gastoptredens. De presentatie is in handen van Mick van der Hoek.

De talentenjacht is van 21.00 tot 00.00 uur. Er geldt een vrije entree en iedereen is welkom.

Kandidaten kunnen zich nog aanmelden via: [email protected] of bij Petra Groenestein, telefoon: 06-26970956. De volgende voorronde is op zaterdag 15 februari 2020. De finale is op zaterdag 23 mei in Café Bij Ons.

Over Winter Star
De Winter Star Talentenjacht is een concept waar vijftien horecaondernemers in Nederland aan meedoen. Op alle horecatielocaties worden er twee voorrondes en een finale gehouden. De finalisten van de vijftien horecalocaties strijden tegen elkaar in een grote finale bij evenementenlocatie Sir Winston te Rijswijk. De winnaar wint een groot prijzenpakket: optredens t.w.v. 3.750 euro, een singleopname bij Frank van Etten, twee grote artiestenpodia bij 033live en Unity NL en een vakantie inclusief optredens, vliegtickets en verblijf voor twee personen in La Carihuela (Spanje).