TK Maxx Zoetermeer vanaf vandaag open

mainImage
TK Maxx Zoetermeer vanaf vandaag open

TK Maxx opende vanochtend in het Stadshart aan de Promenade 154-156 het tiende filiaal in Nederland. Burgemeester Charlie Aptroot knipte het lint door. ,,Wat een mooie aanwinst voor ons Stadshart. TK Maxx brengt het warenhuis terug in Zoetermeer."

In mei van dit jaar werd al bekendgemaakt dat er een nieuwe vestiging van het warenhuis in het Stadshart zou komen, met een oppervlakte van 1.776 vierkante meter. Deze opening betekent de tiende winkel van het bedrijf in Nederland, na Eindhoven, Rotterdam (twee vestigingen), Groningen, Den Haag, Heerlen, Amsterdam (twee vestigingen) en Almere.

TK Maxx zegt dat er door de komst van het Zoetermeerse filiaal 35 tot 40 nieuwe banen ontstaan. Het warenhuis biedt mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast is er een beauty-aanbod en een grote home-afdeling.

TK Maxx behoort tot TJX Europe dat meer dan 600 winkels verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland en Oostenrijk omvat. Het moederbedrijf, The TJX Companies, Inc, is met het hoofdkantoor gevestigd in Amerika en actief in acht landen (3300 winkels).


Foto: Digitaal Dagblad