Unicoz ontvangt muziekinstrumenten van Soroptimistclub Zoetermeer

mainImage
Unicoz ontvangt muziekinstrumenten van Soroptimistclub Zoetermeer

Soroptimistclub Zoetermeer overhandigde afgelopen week muziekinstrumenten aan de schoolbesturen van Unicoz en OPOZ ter stimulering van muziekonderwijs in Zoetermeer. De overhandiging vond plaats bij De Paulusschool aan de Dr. J.W. Paltelaan.

De gift is mogelijk gemaakt dankzij een legaat van 10.000 euro van haar oud-lid Mw. C.G. Korteweg. De gelden worden gebruikt voor de aanschaf van muziekinstrumenten ter stimulering van het muziekonderwijs in Zoetermeer.

Soroptimistclub Zoetermeer is een actieve club die op heel verschillende manieren probeert iets bij te dragen aan een betere wereld, vooral die voor vrouwen en kinderen. Wereldwijd zijn er ongeveer 90.000 Soroptimisten verspreid over alle continenten. In Nederland zijn de clubs verenigd in de Unie van de Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en Curaçao.

Soroptimistclub Zoetermeer e.o. is één van de Nederlandse clubs. Zij bestaat uit 30 vrouwen uit zeer diverse beroepsgroepen die woonachtig of werkzaam zijn (geweest) in Zoetermeer, Benthuizen en Lansingerland. Hun projecten richten zich op doelen over de gehele wereld, in ontwikkelingslanden, maar ook dicht bij huis, in Nederland.


Foto: Digitaal Dagblad