Zoetermeers Dagblad | Unieke stormbaan in Zoetermeer

Unieke stormbaan in Zoetermeer

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Altijd al eens over een honderden meters lange stormbaan willen klauteren en glijden? Dat kan in juli van dit jaar in Zoetermeer! Gamecity Go Karting Zoetermeer en het bedrijf Vcompany laten achter de Wattstraat aan de Oostweg in Oosterheem een 380 meter lange en vier meter brede stormbaan aanleggen, de grootste van Nederland.

Belangstellenden kunnen zich vooraf inschrijven om vervolgens in de periode van 14 tot en met 22 juli 2018 deel te nemen. De minimumleeftijd voor de stormbaan is acht jaar en er mogen niet meer dan tien personen tegelijkertijd op. De organisatie verwacht een toestroom van zo'n 500 mensen per dag. Alle deelnemers krijgen van tevoren een briefing.

De stormbaan zal bereikbaar zijn via een ponton of burg (zeecontainer) over het water. Het evenement is omlijst met muziek en eten/drinken is op de locatie verkrijgbaar. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag (12:00-20:00 uur) en vrijdag tot en met zondag (12:00-22:00 uur).

Houd deze website in de gaten voor meer informatie komende periode en voor vragen bel naar 079-3426226. Mailen kan naar [email protected] of ga eens langs bij de Gamecity Zoetermeer aan de Wattstraat 20 (gratis parkeren voor de deur).


Foto: Digitaal Dagblad