Vacature bij Het Wapen van Zoetermeer

mainImage
Vacature bij Het Wapen van Zoetermeer

Het Wapen van Zoetermeer is per direct op zoek naar maximaal twee leerling-koks: één voor de BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) en één BOL (Beroeps Opleidende Leerweg). Het is voor de periode van 1 september 2018 tot 1 september 2019.

Bij de BOL gaat het om een onbetaalde stage van ongeveer twaalf à zestien uur per week, waarbij de leerling-kok de status heeft van student/leerling. Bij de BBL is er sprake van een arbeidsovereenkomst voor circa 20-32 uur in de week en ligt de focus meer op het werken in de praktijk.

,,Voor allebei is er per 1 september plek vrijgekomen," aldus eigenaar Reno Hilgersom.

Het Wapen van Zoetermeer, gelegen aan de Zegwaartseweg 31, is al vele jaren een populaire diner- en partyboerderij waar mensen trouwen, vergaderen en/of intiem dineren in één van de tien sfeervolle zalen. De drie nostalgische Hooibargen op het erf zorgen daarbij voor een extra dimensie.

Het Wapen van Zoetermeer is daarnaast een erkend leerbedrijf, met in de keuken twee leermeesters die de leerling-kok(s) deskundig zullen begeleiden. Onder hen chef-kok Stephen Giebel (foto). Lees hier een interview met hem.

Interesse? 


Ben jij tussen de 15 en 25 jaar en wil je ervaring opdoen en jezelf ontwikkelen als leerling-kok? Stuur dan jouw cv naar [email protected] ter attentie van Reno Hilgersom. Telefonisch een afspraak maken kan ook, bel in dat geval: 079-7600055. Op www.hwvz.nl vind je ook van alles over Het Wapen van Zoetermeer.


Foto: Digitaal Dagblad