Vanavond bijeenkomst over bouwplannen in Oosterheem

mainImage
Vanavond bijeenkomst over bouwplannen in Oosterheem

De gemeente Zoetermeer en Van der Kooy Vastgoed houden vanavond een bewonersbijeenkomst over de woningbouwplannen voor de Aletta Jacobslaan en Hugo de Grootlaan in Oosterheem (T-strook). De inloopavond vindt plaats aan de Willem Dreeslaan 436 van 19:00 tot 21:00 uur.

In januari dit jaar ging de gemeenteraad van Zoetermeer akkoord met het plan om binnen vijf jaar woningbouw te realiseren op bovengenoemde locaties. De grond heeft als bestemming ‘gemengde doeleinde/groen’.

Van der Kooy Vastgoed heeft aan de gemeente het plan voorgelegd om op de T-strook 44 grondgebonden huur- en/of koopwoningen en circa 102 huur- en/of koopappartementen te laten aanleggen. Allemaal duurzaam en gasloos, met als streefdatum wat betreft de start van de bouw eind 2019. Bij de bewonersbijeenkomst op 10 juli is het mogelijk om de globale plannen te bekijken.

Belangrijk: de inloopavond is niet bedoeld voor potentiele kopers, maar puur informatief voor omwonenden. Zij zijn reeds geïnformeerd per brief.

Aanmelden


Belangstelling voor de bewonersbijeenkomst? Meld je aan via [email protected] onder vermelding van personalia en ‘Aletta Jacobslaan en Hugo de Grootlaan’.


Foto: Digitaal Dagblad